10/21/2020 1:17:46 PM

Informasjon fra NBF

AKTUELL INFORMASJON FRA NBF

I løpet av de to første ukene i 2021 kom det fire større medieoppslag om brukte bil-deler.
Fjerde januar lanserte Autoretur AS sin kortfilm fra bedriften BIL 1 Din. En god film som viser profesjonelt bil-dele salg. Vi takker Bjarne Brøndbo og Anders Greftegreff for deres gode fremtoning i filmen. Vi takker også Autoretur AS for sin promotering av brukte bil-deler.

Femte januar ble direktør Erik Andresen i Autoretur AS intervjuet i et radioprogram sendt i NRK om resirkulering av gamle biler. Her ble det også fremhevet hvor viktig gjenbruk og gjenvinning av biler var. Nok en gang, takk til Erik Andresen og Autoretur AS.

Programmet «Sløsesjokket» som ble sendt på NRK TV onsdag 6. januar handlet også om gjenbruk av brukte bildeler. Her må vi rette en stor takk til Grønvolds Bil-Demontering AS og i særdeleshet Tom og Jan Grønvold for meget god deltakelse. De uttalte seg godt og viste frem bedriften på en god måte.
På tre dager kom det altså mye god reklame for bransjen.


Annen informasjon.
NBF planlegger landsmøte på Teams fredag 5. november 2021. Tidspunkt kl.1000 antatt varighet 3 timer, til kl. 1300. Grunnen til at møtet også i år blir på Tems er koronasituasjonen.
Landsmøtet i 2022 fredag 22. april planlegges avholdt i Brumunddal med bedriftsbesøk hos Grønvolds Bildemontering AS.

Kurs i behandling og diagnostisering av høyenergibatterier trinn 2. Tre dagerskurset blir arrangert i ukene nr. 39 og 41. Åtte elever på hvert kurs, utlyst i mai og nesten fulltegnet. En ledig kusplass på kurs 2 i uke nr. 41.
NBF Logo
Norges Biloppsamleres Forening
Besøksadresse:
Essendrops gate nr. 3, 0301 Oslo
Postadresse:
NBF Postboks 17, Holmenkollen, 0712 Oslo

Kontakt generalsekretær:
Mail: Jan Molberg
Telefon: 413 77 521

Om NBF
Medlemmer
Medlemsfordeler
Medlemskriterier
Forskrifter

SISTE ARTIKLER